Senna vindt het lastig om een keuze te maken op wie hij moet stemmen

Senna vindt het lastig om een keuze te maken op wie hij moet stemmen

Senna vraagt afgelopen avond aan Billy of zij al weet op wie ze gaat stemmen tijdens de volgende stemronde. Billy zegt dit nog niet te weten en stelt de vraag ook aan Senna. Het wordt echt moeilijk voor mij vertelt hij. Ik kan het met iedereen eigenlijk wel vinden voegt hij eraan toe. Billy geeft als tip om te kijken naar wat hij belangrijk vindt in Utopia, wie hem dwarszit en wie volgens hem Utopia omhoog haalt. Je moet niet op iemand stemmen die je niet mag, maar die jouw Utopia naar beneden haalt geeft ze verder als advies. Senna geeft toe dat hij zit te denken aan Linda omdat hij haar het minste mag en hem soms irriteert. Billy vindt dat op haar beurt niet zo slim aangezien er dan weer iemand voor de financiën gezocht moet worden. Ik ben benieuwd of jij persoonlijk of zakelijk gaat stemmen. Ik weet het echt niet, iedereen hier past in mijn Utopia antwoordt Senna. Dan zou ik even goed kijken wie er het minste in je Utopia past. En dan zou ik daar nu alvast over na gaan denken vervolgd Billy rustig. Senna heeft na dit gesprek in ieder geval genoeg om over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *