Baldr en Johan bespreken of ze tactisch, persoonlijk of zakelijk gaan stemmen

Baldr en Johan bespreken of ze tactisch, persoonlijk of zakelijk gaan stemmen

Naast Senna en Billy hebben ook Baldr en Johan het afgelopen avond over de naderende stemronde. Baldr laat weten een drietal mensen in gedachten te hebben van wie hij het niet erg zou vinden als zij Utopia zouden verlaten. Wie hij in gedachten heeft wil hij niet zeggen tegen Johan. De twee bespreken wat de beste manier is om stemmen te geven persoonlijk, tactisch of zakelijk. Johan ziet wel wat in correctie stemmen maar Baldr ziet dat niet zitten. Dan moet je ook drie keer een uitleg geven waarom je op diegene stemt. Je kunt beter drie stemmen aan één persoon geven voegt hij eraan toe. Een correctie stem is juist een goede manier om iemand een duwtje in de juiste richting te geven, maar Madilia en Fay zouden dat helemaal verkeerd oppakken. Mij maakt het niks uit als dat bij mij wordt gedaan laat Johan vervolgens  weten. En adviseert Baldr wel om niet aan te veel mensen te vertellen op wie hij gaat stemmen. De kans dat je dan wordt teruggepakt zit er dik in sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *