Linda vraagt af van wie zij stemmen zal krijgen

Linda vraagt af van wie zij stemmen zal krijgen

Afgelopen avond werd de naderende stemronde volop besproken. Madilia, Linda en José bespreken namelijk ook dit onderwerp. Linda is erg benieuwd of zij nog stemmen van Senna gaat krijgen nu Jacco weg is. Senna en Jacco hadden samen besproken vol op Linda te gaan maar aangezien Jacco Utopia heeft verlaten laat Senna zijn keuze misschien op iemand anders vallen. Maar ik denk wel dat ik een aardige kans maak hoor laat Linda verder weten. Madilia denkt op haar beurt dat Senna niet vol op haar zal inzetten. Zelf weet ze ook nog niet op wie ze gaat stemmen. Ik moet nu ook iets nieuws gaan bedenken nu Jacco weg is, ik vind het wel moeilijk hoor gaat Linda verder. José weet al precies op wie ze gaat stemmen, laat ze met een knipoog aan haar mede bewoners weten. De dames zijn erg benieuwd wie er stemmen gaan krijgen. Zeker omdat deze keer niemand naar huis wil gaan zegt Linda peinzend. Over anderhalve week is het al zover, wie zal er bij de genomineerden horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *