Linda heeft er geen behoefte aan dat het goed komt met José

Linda heeft er geen behoefte aan dat het goed komt met José

Het gaat al een paar dagen niet zo lekker tussen Linda en José en dat is ook Madilia opgevallen. Eerder had ze hier een gesprek over met José, die aangaf dat het echt wel weer goed zal komen tussen haar en Linda. Maar als Madilia over het onderwerp begint bij Linda, lijkt zij daar toch iets anders over te denken. Ik heb eigenlijk geen behoefte aan haar laat Linda weten. En vindt dat José ontzettend negatief is en daar heeft ze haar buik van vol. Ze heeft altijd wel iets om over te zeiken. En dan ben ik misschien heel bot maar dan hoeft het voor mij liever niet voegt ze eraan toe. Madilia zoekt naar een oplossing voor de twee. Ben je al eens naar haar toe gegaan vraagt ze. Linda laat weten van niet en volgens Madilia komt José ook niet naar Linda, waardoor het conflict blijft voortbestaan. Ondanks alles blijft ze positief en voorspelt ze dat er vanzelf wel een tijd zal komen dat de twee het zullen uitspreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Sammy at 03:02

  Zo grappig om uit linda’s mond te horen dat er iemand negatief is hahahahaha
  Linda haar gezicht staat gewoon al op negatief. En eet zij ook wel eens niet eigenlijk?

 2. Else at 17:55

  Ze zeggen dus beiden hetzelfde over elkaar, haha!
  Ze zeggen nl. allebei dat de ander zo negatief is!
  Dus: moeten ze bij zichzelf te raden gaan, hoé ze dingen benaderen. Ze lijken kennelijk op elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *