Madilia vindt het jammer dat José en Linda niet goed met elkaar overweg kunnen

Madilia vindt het jammer dat José en Linda niet goed met elkaar overweg kunnen

Linda, Madilia en José waren voorheen drie vriendinnen die veel tijd met elkaar doorbrachten. Dit is de laatste paar dagen niet meer zo. Linda en José kunnen het steeds minder goed met elkaar vinden en zijn het vaak niet met elkaar eens. Zo vindt José dat Linda niet altijd zo negatief moet doen. En Linda vindt op haar beurt dat José te veel gedoe maakt rondom haar slaapplek. Ze is het er al helemaal niet mee eens dat José geld van Beau heeft aangenomen om de caravan te kunnen kopen. Madilia zit er voor haar gevoel tussenin en besluit er met José over praten. Gaan jullie niet meer met elkaar praten vraagt Madilia. José antwoordt dat ze wel weer met Linda praat maar dat hun ruzie nog niet is uitgesproken. Ze wilde niet voegt ze eraan toe. Ik vind het zonde benadrukt Madilia. José is het met haar eens. Jullie konden het zo goed met elkaar vinden gaat Madilia verder. José antwoordt dat het waarschijnlijk maar tijdelijk is. Het komt wel goed verzekert ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *