Johan is Billy helemaal zat en noemt haar een heks

Johan is Billy helemaal zat en noemt haar een heks

De afgelopen dagen is de spanning tussen Billy en Johan weer om te snijden. Beau en Romy besluiten daarom verhaal te gaan halen bij Johan. Hoe kan het nou dat jullie zoveel gedoe hebben vraagt Romy hem. Volgens Johan ligt het probleem helemaal bij Billy. En vindt dat Billy achter zijn rug om probeert mensen tegen hem op te zetten en is dat helemaal zat. Ik heb er geen zin meer in benadrukt hij fel tegen Romy en Beau. Ze is niet mijn vriendin en ze kan me niet veranderen voegt hij eraan toe. En geeft ook nog aan dat hij het erg vervelend vindt dat Billy er volgens zijn gevoel allemaal mensen bij betrekt. Dan moet ik mijn excuses aanbieden aan jou voor haar gedrag vervolgd hij, doelend op het gesprek wat hij met Beau had. Dat vind ik vervelend. Het is zo jammer. Aan de ene kant is ze echt heel tof maar met dit soort dingen is ze soms een heks legt hij verder uit. En baalt ervan dat de rest met hun probleem wordt opgezadeld. Jullie zitten nu hier, om haar vindt hij. Volgens Beau is dat niet helemaal waar. Het is ook gewoon uit interesse zegt ze. Maar Johan kan de hele discussie rondom Billy niet al te veel meer schelen. Ik slaap er niet minder om in ieder geval laat hij aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *