Linda en Baldr zijn benieuwd wanneer er iets tussen Madilia en Mehmet gaat gebeuren

Linda en Baldr zijn benieuwd wanneer er iets tussen Madilia en Mehmet gaat gebeuren

Zullen we een poultje maken vraag Linda aan Baldr. Baldr stemt in. Ja dat gaat niet lang meer duren antwoordt hij. Madilia die ook bij het gesprek zit, wil weten waar de twee het over hebben maar ze komt er maar niet achter. Wat gaat er gebeuren vraagt ze nieuwsgierig. Daar kunnen we niks over zeggen antwoordt Linda geheimzinnig.  Als Baldr en Linda datums roepen, waarop ze denken dat het gaat gebeuren, doet Madilia vrolijk mee. Ik denk de 18e roept ze. Dan denk ik dat ook roept Linda lachend uit. Wat Madilia niet weet, is dat het poultje over haar gaat. Baldr en Linda zijn namelijk erg nieuwsgierig wanneer er iets tussen Madilia en nieuweling Mehmet gaat gebeuren. Ze heeft niet door dat ze hen zojuist heeft geholpen door haar eigen datum te noemen. Als Linda vervolgens zegt dat ze de 18e een andere slaapplek zal zoeken valt het kwartje bij Madilia. Het gaat over mij roept ze uit. De drie beginnen hard te lachen. Mehmet, zet de 18e in je agenda roept Linda hem toe. Gaat niet gebeuren lacht Madilia met ze mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *