Billy, Beau en Romy willen onderlinge ruzies vanavond bespreekbaar maken

Billy, Beau en Romy willen onderlinge ruzies vanavond bespreekbaar maken

Billy en Romy werken hun plan uit om alle ruzies in Utopia inzichtelijk te maken. De twee betrekken Beau bij hun plan en in Billy haar atelier gaan ze aan de slag. Het drietal heeft een foto van elke bewoner op het raam geplakt en met behulp van stiftlijnen en het verschuiven van de foto’s maken ze zo zichtbaar wie er ruzie heeft met wie. Als ze alles hebben uitgetekend, bespreken ze wat hun opvalt. Zo waren Linda en José goede vriendinnen en is het nu ineens oorlog tussen de twee. Elf bewoners zijn betrokken bij onderlinge spanningen. Alleen Senna, Baldr, Romy en Cemal zijn de vier die met niemand ruzie hebben op dit moment. Vooral René heeft veel lijntjes naar verschillende bewoners en de spanning tussen Chipp en René en Johan en Billy zijn ruzies die aan blijven houden volgens Romy. Deze spanningen tussen deze twee duo’s zijn volgens het drietal onoplosbaar. Andere onderlinge ruzies kunnen misschien wel opgelost worden. Omdat we richting de feestdagen gaan, moeten we pleiten dat er minder ruzies zijn benadrukt Billy. Beau is het hier helemaal mee eens. Vanavond zullen de dames de groep bij elkaar roepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hans at 12:04

    Billy wil toch altijd zo graag de psycholoog uithangen ?
    Laat ze dan eerst eens bij haar zelf te rade gaan .
    Maar misschien heeft ze wel een psychiater nodig en de nodige ladingen antidepressiva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *