Billy en Romy willen het voor de kerstgedachte weer gezellig hebben in Utopia

Billy en Romy willen het voor de kerstgedachte weer gezellig hebben in Utopia

Nadat Romy over haar ruzie met Linda heeft verteld aan Billy, concluderen de twee dat er wel erg veel onderlinge spanningen en ruzies zijn in Utopia. Zo kunnen Chipp en René het niet goed vinden, Billy en Johan ook niet en is er ook nog een bepaalde spanning tussen Chipp en Romy en tussen Beau en Linda. Voor de kerstgedachte moeten we het weer even gezellig krijgen benadrukt Billy. En voegt eraan toe dat het haar wel leuk lijkt om na te gaan wie allemaal ruzie met wie heeft en waar het allemaal vandaan komt. Met dit plan stemt Romy in. Zou het de twee lukken om alles goed te krijgen tussen de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *