Romy snapt niet waarom Linda zo moeilijk doet

Romy snapt niet waarom Linda zo moeilijk doet

De strijd om het bouwen van het bed van Baldr houdt Romy nog altijd bezig. Een tikkeltje verbaasd loopt ze naar Billy toe om erover te praten. Die Linda… die kan soms ook… begint Romy. Meer hoeft ze niet te zeggen, want Billy weet gelijk wat ze bedoelt. Het zit me toch niet lekker of zo, waar maakt ze nou in godsnaam een probleem van gaat Romy verder. Billy hoort het aan en legt aan haar uit dat dit gezeur ook voornamelijk komt door de spanning tussen Linda en Beau. Dit gevoel heeft Romy ook en legt het verhaal tot in de details uit aan Billy. Wat maakt het nou uit wie het bed maakt zucht Romy aan het einde van het verhaal. Soms gaat het heel goed tussen Beau en Linda maar soms ook niet reageert Billy. Volgens haar heeft Linda het gevoel dat ze vaak de problemen van Beau moet oplossen, wat dus irritaties veroorzaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *