Linda wordt helemaal gek door het gedoe wat ze met Romy heeft

Linda wordt helemaal gek door het gedoe wat ze met Romy heeft

Beau en Romy zijn van plan om een nieuw bed te bouwen voor Baldr maar ook Madilia en Linda hadden het idee om zich daarmee bezig te houden. Gisteren is Romy bij Madilia geweest om het te overleggen en zij heeft haar doorverwezen naar Linda. Als Linda erachter komt dat Romy en Beau zich met het bed plan willen bemoeien, schiet dat bij haar in het verkeerde keelgat. Ik heb gedoe met Romy zegt Linda dan ook na het centraal tegen Madilia. Ik word er zo moe van dat dingen niet overlegd worden gaat ze verder. En vindt dat Romy de laatste tijd maar wat aanmoddert en vaak met mensen in een discussie belandt door haar eigen toedoen. De frustratie zit duidelijk hoog bij haar. Ook eerdere discussies waarin Romy de afgelopen week betrokken was komen uitgebreid ter sprake. Ondertussen bespreken Beau en een nietsvermoedende Romy het bouwen van het bed. Romy vertelt dat Linda en Madilia zich met het bed bezig willen houden en vindt dat prima. Ik ga wel wat anders doen, helemaal prima zegt ze tegen de Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *