Johan mist de helft van het centraal

Johan mist de helft van het centraal

Johan was deze morgen niet aanwezig tijdens het centraal van vandaag. Hij lag op dat moment nog heerlijk te slapen op zijn boot. De rest van de groep besluit hem niet wakker te maken en beginnen dan ook gewoon met het centraal waar je hier alles over terug kunt lezen. Halverwege het centraal wordt Johan wakker. Hij vertrekt snel richting de loods waar hij op z’n hurken aanschuift bij het centraal. Na het centraal vraagt hij aan René wat hij allemaal gemist heeft. René praat hem kort bij. Ik heb gewoon mijn wekker gezet zegt Johan wat verward. En begrijpt dan ook niet waarom hij niet wakker is geworden. Ik dacht, ik maak je maar niet wakker antwoordt René waarop Johan hem vertelt dat hij dit wel had mogen doen. Dit zal René voortaan dan ook doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *