Romy wilde niemand in de weg zitten, alleen maar helpen

Romy wilde niemand in de weg zitten, alleen maar helpen

Linda heeft haar frustraties geuit over Beau en Romy, die in plaats van Madilia en haar een bed voor Baldr willen bouwen. Niet veel later vraagt Romy aan Madilia om even mee naar buiten te lopen. Het zit me niet lekker begint ze het gesprek. En laat weten dat het haar niet lekker zit dat Linda gefrustreerd was over het bouwen van het bed. Het was niet mijn bedoeling om werk van Linda af te pakken. Als er zoveel gedoe om ontstaat dan haal ik liever mijn handen er vanaf legt ze uit. Wij wilden jullie niet in de weg zitten benadrukt ze verder. Het hele voorval lijkt te zijn ontstaan door miscommunicatie. Madilia snapt Romy goed en geeft aan dat het allemaal groter is gemaakt dan de bedoeling is. De twee praten nog even verder en alles lijkt weer goed te zijn. Als jullie wel hulp nodig hebben dan vraag het maar. En veel plezier, want het is heel leuk om te doen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *