Romy, Linda en Madilia praten de strijd rondom het bouwen van een bed uit

Romy, Linda en Madilia praten de strijd rondom het bouwen van een bed uit

Er is vandaag het één en ander te doen geweest over het bouwen van een bed en de frustraties liepen hoog op bij voornamelijk Linda. Later vandaag lopen Romy, Linda, en Madilia elkaar tegen het lijf in de loods en besluiten ze het uit te praten. Al snel komen de dames tot de conclusie dat het hele voorval berustte op miscommunicatie. Het was nooit mijn bedoeling om iets van jullie af te pakken drukt Romy haar mede bewoners op het hart. Linda begrijpt dit en geeft aan dat het allemaal kwam door de slechte communicatie. Al snel besluiten ze het incident maar te vergeten. Terwijl de drie verder kletsen strekt Romy haar armen uit naar Linda en Madilia om ze een dikke knuffel te geven. Eind goed al goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *