Baldr twijfelt nog op wie hij gaat stemmen maar hakt vandaag nog een knoop door

Baldr twijfelt nog op wie hij gaat stemmen maar hakt vandaag nog een knoop door

Met een verkouden kop zit Baldr op de bank en staart wat voor zich uit. Fay zit naast hem en vraagt of hij al weet op wie hij zal stemmen. Baldr geeft aan dat hij het ontzettend moeilijk vindt. Ben je er al uit vraagt Fay nogmaals aan hem. Nee antwoordt Baldr. Ik zit nog steeds zo te twijfelen voegt hij eraan toe. En laat wetem dat hij persoonlijk geen conflicten met zijn mede bewoners heeft. En dus ook niet aan iemand hekel te hebben en zal dus moeten gaan kijken wie niet meer in zijn Utopia past. Ik hak die knoop vandaag gewoon door hoor, maar het is lastig benadrukt hij. Fay zegt dat eerdere stemrondes een stuk makkelijker waren omdat er toen iemand graag naar huis wilde. Dit is nu een heel ander verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 11:21

    Stem maar op je zelf want je doet gen ene mallemoer ,zogenaamd wijs kletsen of je van alles wat afwet.waar blijft je reanimatie cursus wat en lacher hij zal ook met de boekhouding helpen heeft nog niks gedaan grote mond maar weinig daden ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *