Linda gelooft niet dat Baldr op haar zal stemmen

Linda gelooft niet dat Baldr op haar zal stemmen

Afgelopen avond stonden Romy en Linda buiten te kletsen. De twee hebben het ook over de stemronde.  Linda vraagt zich heel erg af of Baldr en Madilia een stem aan haar zullen geven. En vraagt zich ook af of Baldr hier de ballen voor heeft. Hij heeft vaak een grote mond maar denk niet dat hij dit zal doen reageert Romy. De dames denken dat Senna op René zal stemmen. Senna vertelde eerder aan Romy dat hij op iemand stemt die wel hard werkt maar wat verder weg van hem staat. Hij zal waarschijnlijk niet op Linda stemmen denkt ze. Als Jacco was gebleven, had ik er zes uit het cordwood gehad vertelt Linda verder. Ze vindt dat Jacco Senna altijd heel erg beïnvloedde. Sinds Jacco Utopia heeft verlaten is Senna meer gaan waarderen vertelde hij Romy. Wat denk jij dat Senna en Baldr gaan doen tijdens de stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *