José gaat toch op Johan stemmen omdat ze hem niet vertrouwd

José gaat toch op Johan stemmen omdat ze hem niet vertrouwd

José, Linda en Madilia zijn afgelopen avond op de vide wat aan het kletsen. Eerder vandaag vertelde José aan Johan niet op hem te zullen stemmen aanstaande dinsdag. Nu ze in gesprek is met haar mede bewoners komt ze op deze uitspraak terug. Ik vertrouw hem gewoon niet vertelt ze hen. Het valt op dat Johan de laatste dagen heel erg positief is. Hij weet dat hij op de bank zal komen. Hij voelt de bui al hangen dat hij heel veel stemmen zal krijgen vertelt Madilia. Hier is Linda het ook mee eens. Wekenlang heeft hij niets gedaan en overal tegenaan geschopt voegt ze eraan toe. José zegt op haar beurt dat ze twee stemmen voor Johan uit zal delen en de derde stem zal ze aan Baldr geven. Wordt het een spannende stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *