Romy beland met Cemal in discussie als ze hoort dat hij op haar vrienden wil stemmen

Romy beland met Cemal in discussie als ze hoort dat hij op haar vrienden wil stemmen

Het is een spannende periode voor de bewoners. De laatste stemronde van dit jaar staat bijna op het programma!  En dit houdt de bewoners flink bezig. Er worden veel gesprekken gevoerd, complotten gesloten en gespeculeerd wie er genomineerd wordt. Romy en Cemal hebben al die tijd voor elkaar verborgen gehouden op wie ze willen stemmen. Dit doen ze om gedoe te voorkomen. Toch gooiden de twee deze goede voornemens afgelopen avond over boord. Na wat twijfelen vertelt Romy dat ze op Johan, René en Baldr wil stemmen. Je mag het wel weten maar ik wil niet dat we ruzie krijgen voegt ze eraan toe. Cemal hoort de motivatie van Romy haar stemmen aan waarna hij vertelt op wie hij wil gaan stemmen. Als Romy hoort op wie hij wil gaan stemmen schrikt Romy. Dit zag ze niet aankomen… Cemal heeft namelijk vertelt dat hij op Demi, Fay en Chipp wil stemmen. De twee belanden al snel in een discussie waarbij Romy haar ongenoegen uit. Ze begrijpt niet dat Cemal op haar vrienden wil stemmen. Wie heeft je dit aangepraat vraagt ze dan ook geirriteerd. Cemal legt op rustige toon uit hij een goede onderbouwing heeft. Zo vindt hij dat de tweeling en Chipp veel te veel klagen. Ze zijn alleen maar negatief benadrukt hij. Daarnaast heeft hij het gevoel dat ze alleen maar gaan voor zelfverrijking en niet voor een groter Utopia. Romy is het hier totaal niet mee eens. En nu krijg ik weer gezeik met ze zucht ze. Dit is voor Cemal geen reden om zijn stemmen te herzien. Hij vindt zelfs dat Romy het groter maakt dan het is. Volgende keer wil ik niet weten op wie je gaat stemmen vervolgd ze boos. Cemal herhaalt nogmaals dat Romy er niet zo’n ding van moet maken maar hier heeft Romy geen boodschap aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *