Het centraal van 27 november

Het centraal van 27 november

Een nieuwe dag is weer begonnen en de bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 27 november terug.

Allereerst wordt er gesproken over de evenementen. De kaartverkoop van Winter Wonderland Markt gaat meer dan prima. Inmiddels zijn er al 86 stuks verkocht. En we hebben nog twee weken te gaan dus dat is lekker zegt een positieve Billy. En deelt daarna de groep mede wat de taakverdeling gaat worden tijdens de markt. Alleen voor Madilia en José moet nog een plekje gezicht worden. Inmiddels zijn er veertien standhouders vastgelegd maar daar mag nog wel wat bij. Billy en Cemal gaan zich daar vandaag op focussen.

Chef-kok John komt aanstaande woensdag naar Utopia voor de kookwedstrijd. De eerste ingrediënten voor de cook off tussen de mannen en de vrouwen zijn bekend. Het is dus zaak dat de bewoners die ingrediënten gaan inslaan om het diner voor te bereiden. Aanstaande zaterdag is het tijd voor Johan zijn feest gewoon omdat het kan. Het was al langer bekend dat de ticketverkoop ontzettend goed ging en het evenement is nu zelfs voor negentig procent uitverkocht. Billy vraagt aan Johan of nog zaken over zijn feestje met de groep wil delen. Alleen dat het volle bak wordt, verder kan ik weinig vertellen laat hij weten.

Na weken van gedoe rondom de slaapplek van José komt daar vandaag echt aan einde aan. Het hutje van Beau waar zij voortaan zal slapen, wordt vrijdag of zaterdag afgerond. Dat betekent dat José uiterlijk zondag in Beau haar caravan kan intrekken. Om het helemaal officieel te maken is er een contract opgesteld dat de caravan helemaal van José maakt. Er worden handtekeningen gezet en José is duidelijk in de wolken nu het slaapprobleem definitief is opgelost.

Beau heeft afgelopen vrijdag samen met Linda een financieel plan gepresenteerd aan de bewoners wat veel stof deed doen opwaaien. De twee zijn benieuwd wat de reacties zijn. Baldr heeft uitvoerig gediscussieerd met de bewoners en vindt dat er nogal wat haken en ogen aan het plan zitten. Zijn opmerkingen maken een korte discussie los maar het is duidelijk dat bewoners nog lang niet op één lijn zitten. Er wordt nog geen definitief besluit genomen over of het plan wel of niet in werking wordt gebracht. Beau geeft aan dat bewoner met vragen vandaag bij Linda en haar kunnen komen om het te bespreken. Daarmee wordt het centraal van vandaag afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:57

    Ik dacht dat Linda de inkoop van Madillia in zou brengen inkopen en verkopen buiten de boekhouding om.Maar nee het zijn vriendinnen. he alleen maar kommentaar op andere hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *