Romy accepteert hoe Cemal zijn stemmen gaat verdelen

Romy accepteert hoe Cemal zijn stemmen gaat verdelen

Afgelopen avond zijn Romy en Cemal met ruzie gaan slapen. De twee zijn het niet met elkaars stemmen eens. Vooral Romy kan niet begrijpen dat Cemal op haar vrienden wil gaan stemmen.Nu een nieuwe dag begonnen is denkt Romy anders over de situatie. Dit betekent niet dat ze begrijpt dat Cemal op de tweeling en Chipp wil gaan stemmen. Wat ze wel weet, is dat ze anders had moeten reageren en daarom besluit ze haar excuses aan te bieden. Ik had niet zo heftig moeten reageren, maar ik schrok ervan begint ze het gesprek. Cemal heeft op zijn beurt weinig aan deze excuses. Weet je hoe laat ik ging slapen? 04:00 uur, je wordt bedankt snauwt hij terug. Daarbij maakt hij Romy ook nog duidelijk dat hij mag stemmen op wie hij wil. Dat weet ik ook wel reageert Romy op milde toon. Toch blijft ze volhouden en na een tijdje accepteert Cemal de excuses van haar. Ondanks dat Romy het niet met Cemal eens is, accepteert ze dat het Cemal zijn eigen keuze is wat hij met zijn stemmen doet. Je hebt wel ballen sluit Romy het gesprek af waarna de twee elkaar een knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *