José opent de aanval met betrekking tot de naderende stemronde

José opent de aanval met betrekking tot de naderende stemronde

Het wordt wat morgen zegt Fay als ze samen met Demi, Chipp en José in de badkamer staat. Voor José is dit het groene licht om de aanval te openen. Ze heeft namelijk gehoord dat Demi en Fay vol op René gaan. Toen ze besloot de tweeling hiermee te confronteren kreeg ze een felle reactie, iets wat bij José niet goed viel. Weet je wat raar is, dat jullie wel aan mij vragen op wie ik stem maar dat ik het niet aan jullie mag vragen begint José dan ook het gesprek. Fay antwoordt dat José altijd mag vragen op wie ze gaan stemmen. Of ze zullen antwoorden is een tweede. Maar het gaat mij erom dat jij zegt dat je gehoord heb dat wij vol op René gaan, dan wil ik weten van wie je dat gehoord hebt gaat ze verder. En laat verder weten dat het haar voornamelijk ging op de manier waarop José hen de vraag stelde. Dan vraag ik het zo gaan jullie op René stemmen? gaat José op sarcastische toon verder. Ik bespreek mijn stemmen met niemand antwoordt Fay op een even sarcastische manier. Dan weet ik genoeg antwoordt José op haar beurt. Dit is het moment dat ook Demi zich met het gesprek bemoeit. De drie belanden in een discussie maar worden het niet eens. Na veel heen en weer gekibbel sluiten de drie het gesprek toch af met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *