José gaat op Chipp stemmen om de tweeling terug te pakken

José gaat op Chipp stemmen om de tweeling terug te pakken

Na haar discussie met de Demi en Fay lucht José haar hart bij Madilia. Ze vroeg of ik op Chipp ging stemmen fluistert José haar toe. Ik heb hier geen duidelijk antwoord op gegeven. Maar je gaat toch niet op mijn vriendje stemmen? reageerde Fay toen fel. Dit is bij mij verkeerd gevallen aangezien ik wel gehoord heb dat de tweeling op René gaan stemmen. Dat is toch ook mijn vriendje gaat José verder met een knipoog. En ik kan het dan ook niet verkroppen dat de tweeling op René willen gaan stemmen terwijl ze boos worden als er op Chipp gestemd wordt. Het zijn echt kinderen zucht Madilia. Dus ik ga inderdaad op Chipp stemmen sluit José met een lach af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *