Madilia en Billy zijn van plan al hun stemmen aan Johan te geven

Madilia en Billy zijn van plan al hun stemmen aan Johan te geven

Al dagen wordt er gespeculeerd wie erop wie gaat stemmen. Als Billy voor de kachel zit komt Madilia naast haar zitten. Net als een aantal andere bewoners zitten Billy en Madilia eraan te denken om op Johan te stemmen. Voor mij is het gewoon klaar vertelt Billy haar. Ze is het gedoe dat ze elke keer met Johan heeft meer dan zat. Daarnaast vindt ze dat Johan niet moet denken dat hij de regels niet hoeft na te leven. Ik geef hiermee ook gewoon mijn grens aan gaat ze verder waarna ze vertelt dat ze vol op Johan wil gaan. Ook Madilia wil misschien alle drie haar stemmen aan Johan geven. Ik vind het gewoon niet kunnen hoe hij zich gedraagt legt ze verder uit. Ook naar jou toe, het kan gewoon niet voegt ze eraan toe. Billy is op haar beurt blij om dit te horen en voelt zich gesteund. De twee praten nog een tijdje door over het gedrag van Johan en lijken steeds zekerder van hun zaak te worden. Of ze echt drie stemmen aan Johan zullen geven, dat zal morgen blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. saskia at 16:34

  Grappig ditte,

  Billy is een triest geval, dat weten we langer dan vandaag, maar Johan is ook niet bepaald hoog opgeleid.
  Volgens mij kwam hij ook veel tekort in zijn leven.

 2. Sientje at 14:59

  Heb net even naar de lifestream gekeken werdt er bijna niet goed van Hoe Queen Bil bezig is tegen Beau en Romy over Johan slaat wat ze zegt eigenlijk allemaal op haar! Wat is het toch een gemeen geniepig vals jaloers kreng en iedereentrapt er in bah

 3. Else at 14:45

  Billy wil er zelf niet uit, en krijgt van Johan niet de kans om zijn vriendinnetje te worden. Dit kan ze niet hebben, dus moet hij maar weg van haar!
  NEE BILLY MOET ER UIT! Dan krijgen we een andere en eerlijker sfeer.

 4. Rina at 13:10

  Helemaal met je eens Ruud, ze is zo jaloers, maar al heeft hij nog zoveel stemmen, de nieuwe bewoner moet hem eruit stemmen, en ik hoop dat hij dat niet doet.

 5. Ruud at 12:53

  Billy, Billy toch je mag niet met Johan in bed en dat wil je erg graag dus als je niet met ze dingetje mag spelen….stem je maar op hem, je bent echt een klein kind voo een vrouw van 36 jaar bah bah,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *