Romy en Linda hebben weinig begrip voor het gedrag van sommige mede bewoners

Romy en Linda hebben weinig begrip voor het gedrag van sommige mede bewoners

Nadat Beau en Linda hun nieuwe plan hebben geïntroduceerd vrijdag, hebben ze veel reacties gekregen van de andere bewoners. Het was duidelijk dat niet iedereen het ermee eens was en de dames kregen veel kritiek over zich heen. Met Romy praat Linda er nog eens over, want het plan is ook vandaag besproken in het centraal. Ik vind het sowieso vaag hoe laks er wordt gereageerd op het plan merkt Romy op, doelend op het feit dat er nog geen duidelijke beslissing is genomen. We willen allemaal verbeteren maar er wordt zo laks gedaan om zoveel dingen voegt ze eraan toe. Hier is Linda het mee eens. En laat weten dat ze vandaag wel een tegen presentatie had verwacht, aangezien zoveel bewoners kritiek hadden op het plan. Ze vindt het grappig dat er bewoners zijn die beweren dat ze ook met een plan bezig zijn maar er deze dan nooit echt presenteren. Hier is Romy het helemaal mee eens maar in ieder geval staat zij achter het plan van Beau en Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *