Linda wordt moe van Baldr

Linda wordt moe van Baldr

Sinds kort heeft Baldr de financiële taken van José overgenomen en werkt hij samen met Linda. Deze samenwerking lijkt niet soepel te lopen want Linda ergert zich groen en geel aan de hem. Ik word af en toe zo moe van die kerel laat ze met een zucht aan Demi en Fay weten. Fay begrijpt helemaal wat ze bedoelt en ze is een en al oor. Linda vertelt verder en begrijpt niet dat Baldr zoveel kritische vragen stelde tijdens het centraal over het nieuwe plan. Ik hoor hem het hele weekend ook niet over zijn financiële plan en dan gaat hij nu ineens deze vragen stellen legt ze aan Fay uit. Volgens haar zijn sommige dingen die Baldr zegt helemaal niet relevant en ergert ze zich aan de manier waarop hij altijd bij haar komt staan als ze een gesprek heeft met iemand anders. Ik ben er echt klaar mee gaat ze zuchtend verder. Dit begrijpt Fay helemaal. En geeft toe dat ze eigenlijk meer had verwacht van Baldr, toen hij net in Utopia was. Iedereen volgens mij voegt Linda er lachend aan toe. Zonde, als je zulke verwachtingen hebt en het valt zo erg tegen sluit Demi het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *