Welke bewoner nomineer jij voor de laatste stemronde van dit jaar?

Welke bewoner nomineer jij voor de laatste stemronde van dit jaar?

Vanaf vandaag kun je nomineren! Morgen is de stemronde en de komende 24 uur ligt het lot van de bewoners in jouw handen… Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt, maar hoe werkt het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald paspoort) kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben jij er al uit? Klik dan hier om te stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Sientje at 09:07

    Ik ben het helemaal eens wat Rob schrijft heeft geen zin dat wij reageren .En Queen Bil schuift publiek stem gewoon op zei interesseert haar niks .Blijf zeggen kijkers stemmen !!Geen bewoners denk dat dan heeeel veel veranderd en na 15 maanden verplicht vertrekken uit het vakantie paradijs ..gaan veel kijkers af haken denk ik zolang er geen andere regels komen en wij vooral tegen die verschrikkelijk Bil moeten aan kijken

  2. ROb at 08:38

    Het zou wel eens tijd worden dat Billy eindelijk eens naar huis gestuurd wordt, iedereen is bang van haar en zij deelt daar de lakens uit, niemand mag iets voor zichzelf hebben behalve zij. Billy heeft al een geruime tijd de 1e publieksstem gekregen en nog is ze er niet uit. Het is gewoon geld klopperij vanuit John de Mol. Met de publieksstem wordt gewoon geen rekening gehouden en maar SMS-jes sturen. Ik ben bang dat Johan er uit zal gaan, ook al zal Billy op de bank komen te zitten. Maar ik voorspel Johan, José en René, in die volgorde, dus die publieksvrouw (ik hou het netjes) van een Billy zal er wel weer in blijven. Volgens mij zou het stukken leuker worden als Billy en daarna die andere publieksvrouw van een Romy uit Utopia zullen verdwijnen, dan kunnen de andere bewoners weer eens normaal adem halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *