De splitsing van de bv zorgt voor onduidelijkheid, er is geld naar de verkeerde rekening gestort

De splitsing van de bv zorgt voor onduidelijkheid, er is geld naar de verkeerde rekening gestort

Sinds een paar dagen is er een tweede pinpas in Utopia gekomen en kon Chip zijn plan om zich af te splitsen van de bv doorgaan. Vandaag loopt hij echter tegen een groot probleem aan en hij besluit om het bij de Linda neer te leggen. Er is namelijk geld naar de andere pinpas overgemaakt, terwijl het geld voor de pinpas van Chipp bestemd was. Dit was winst van Demi, Fay en Chipp zelf. Zuchtend merkt hij op dat het geld dan hoogstwaarschijnlijk al is uitgegeven, als het naar de andere pinpas is overgemaakt. Linda laat Chipp weten dat hij voor dit probleem bij Baldr moet zijn, omdat hij de bank bijhoudt. Chipp baalt ontzettend, want het gaat om een hoog bedrag. Hij besluit naar Baldr toe te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *