De bouw van Beau haar blokhut komt steeds dichterbij

De bouw van Beau haar blokhut komt steeds dichterbij

Beau is al lang bezig om een plekje voor haarzelf te krijgen. Ze wil graag een eigen huisje laten bouwen in Utopia en binnenkort kan de bouw dan eindelijk beginnen. Vandaag komen er twee mannen langs om de plaatsing van de blokhut te bespreken. Van alles wordt besproken, het materiaal, de plek en hoe lang het gaat duren. Na enige tijd komt ook Johan erbij zitten, hij heeft ook verstand van bouwen en samen met de mannen bespreekt hij wat er nog moet gebeuren voordat de bouw van de blokhut echt kan beginnen. Johan zal ervoor zorgen dat er goed zand ligt op de juiste plek, voordat de bouwers langs zullen komen. Nadat ze genoeg hebben besproken, gaat het viertal naar buiten om te kijken naar het terrein. Op korte termijn zal Beau haar eigen slaapplek hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *