Mehmet heeft zin in de stemronde

Mehmet heeft zin in de stemronde

De aankomende stemronde zijn het onderwerp van het gesprek in Utopia. Voor Senna, Mehmet en Baldr zal het de eerste keer zijn dat zij hun stemmen mogen verdelen. Romy is benieuwd of de heren zenuwachtig zijn. Ik heb er zin in laat Mehmet enthousiast weten. Senna en Baldr zijn op hun beurt iets minder enthousiast. Zij voelen voornamelijk spanning. Senna ziet er vooral tegenop om in zijn eentje voor de groep zijn verhaal te doen. Het hoort er allemaal bij benadrukt Cemal die het opvangt.  Ik hou er juist wel van gaat Mehmet verder. Maar op wie de mannen gaan stemmen, dat houden ze nog even voor zich. We gaan het morgen zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *