Wil Baldr iedereen te vriend houden?

Wil Baldr iedereen te vriend houden?

Linda heeft deze ochtend al laten weten dat ze zich irriteert aan Baldr en in de middag bespreekt ze samen met Billy en Romy hoe Baldr de financiën tot nu toe doet. Zo vindt Romy het raar dat sommige bewoners wel mogen investeren en anderen weer niet. Hij durft niet te zeggen dat het niet kan, hij wil iedereen te vriend houden merkt Billy op. Linda begrijpt op haar beurt dat het allemaal nieuw voor hem is maar dit is niet genoeg reden. Op een gegeven moment moet je ook gewoon iets gaan doen, het is niet dat hij pas twee weken binnen is legt ze verder uit aan haar mede bewoners. Hier is Billy het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *