Mehmet en Cemal doorstaan een mannelijkheidstest

Mehmet en Cemal doorstaan een mannelijkheidstest

Het is tijd voor Cemal en Mehmet om flink aan de bak te gaan in de middag, want Chipp heeft een test voor ze opgezet. Een echte mannelijkheidstest waarin duidelijk moet worden wie van de twee nou een echte man is. De groep verzamelt zich naar de woonkamer, waar Cemal en Mehmet de eerste ronde beginnen. De eerste ronde is een Billy press waarbij de mannen hun kracht moeten laten zien door Billy omhoog te drukken. Mehmet kan Billy vaker omhoog drukken, waardoor hij de eerste ronde wint.

De tweede ronde vindt plaats in de gym en terwijl de groep toekijkt, moeten de mannen om de beurt op de snelst mogelijke stand op de loopband een paar seconden rennen. Hoewel Cemal dit ook op zijn gemak lijkt te halen, heeft Mehmet het er iets moeilijker mee en valt hij bijna van de band af. Cemal wint de tweede ronde. De tussenstand is dus 1-1.  De laatste ronde is om het uithoudingsvermogen van de heren te testen. In hun zwembroek moeten ze in ijskoude de vijver bij vogel village gaan zitten. Degene die het langst kan blijven zitten, wint de ronde. Maar dat houden de mannen nogal goed en lang vol.  Madilia besluit de twee te steunen en moedig springt ze de vijver in. Nu moet Romy ook Cemal steunen schreeuwt Chipp enthousiast. Romy waagt een poging maar durft toch niet helemaal te gaan zitten. Ook Madilia klimt er na een tijdje uit en de strijd is weer volledig tussen de mannen. Na tien minuten in het ijskoude water besluit Chipp dat het een gelijkspel is. Hij belooft dat er een extra finaleronde zal komen, omdat er nu geen winnaar aangewezen kan worden. Bibberend gaan de twee weer uit de vijver, terwijl ze complimenten krijgen van de bewoners. De lichamen van de mannen zijn rood uitgeslagen van de kou. Snel krijgen ze allebei een handdoek om zich heen en worden ze naar de loods gebracht, om op te kunnen warmen bij de kachel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. e z at 18:01

    Gelijk heb je hij organiseert van alles maar werken ho maar weg met hem. Hoe onnozel kan je zijn.
    Baasje spelen over iedereen en geen klap uitvoeren en de tweeling gebruikt hij om zelf niet te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *