Beau en Romy vragen zich af wat Johan morgen doet tijdens de stemronde

Beau en Romy vragen zich af wat Johan morgen doet tijdens de stemronde

Romy was afgelopen avond door het gesprek met Cemal overstuur en wil dit graag met Beau delen. Romy zegt dat ze Cemal ergens wel begrijpt, hoewel ze ook veel om Demi, Fay en Chipp geeft. Beau vraagt haar of dit haar stemmen heeft beïnvloed. Romy antwoordt dat dit niet het geval is en dat ze erover nadenkt haar stemmen te zetten op Baldr en Johan. Beau vraagt zich af hoe Cemal wil stemmen. Wat vindt hij van Johan vraagt ze. Romy geeft aan dat Cemal gek is op Johan. Hij houdt volgens haar van mensen die hard werken en mensen die af en toe schijt hebben. Ik ben het met hem eens maar vind dat Johan wel aangesproken mag worden op zijn gedrag. Hij heeft iemand 5-6 keer huilend gekregen benadrukt ze. Romy is ook benieuwd naar hoe Johan van plan is te stemmen. En vraagt dan ook aan Beau of zij meer weet over Johan zijn plannen maar helaas heeft Beau daar geen antwoord op. De twee zijn het erover eens om Baldr een aantal stemmen te geven, ze twijfelen over zijn doel. Wil hij hier gewoon zijn om een Utopiaan te zijn vraagt Beau zich hardop af. De twee weten genoeg en gaan naar de loods om hun schilderijen online te zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *