Romy vind dat René zich afzondert en vraagt hem naar de reden

Romy vind dat René zich afzondert en vraagt hem naar de reden

René is de laatste tijd hard aan het werk in zijn slaapplek en begeeft zich maar weinig onder de andere bewoners. Dat is bij Romy opgevallen en ze is benieuwd waarom dat is. Ik hoop dat wanneer het af is, je je wel weer wat meer mengt in de groep begint Romy tegen haar mede bewoners. Volgens René valt het allemaal best mee. Ik ben niet de eerste die zich wat vaker afzondert. Romy blijft op haar beurt toch doorvragen. Wat is de reden dat hij afwezig is?  Ik geef toe dat ik de laatste tijd veel in mijn eigen hoofd zit. Ik ben een gevoelstype. Als het megadruk is in de loods, dan komt dat allemaal hier binnen zegt René wijzend naar zijn buik. Dat is heel moeilijk voor mij benadrukt hij. Romy vraagt vervolgens of minder mensen in de loods een oplossing zou zijn maar dat is niet het geval. Het gaat om de vibes. Tot die vibes veranderen hoeft de rest niet te verwachten dat hij veel vaker uit zijn hutje kruipt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 18:40

    Hij kruipt weg voor de stemmingen, het is net een struisvogel, die steekt z’n kop in het zand. Maar hou hem in de gaten hij heeft ze achter de elleboog zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *