De talkshow van Billy gaat er echt komen

De talkshow van Billy gaat er echt komen

Afgelopen avond zat Billy rustig op de bank. Ze vraagt aan Chipp of hij mee wilt naar het penthouse voor een gesprek. Ik ben met iets bezig geweest en ik ben zo intens enthousiast vertelt Billy lachend. Ze heeft presentatie ambities en die wilt ze in Utopia gaan beoefenen. De twee hebben het eerder gehad over een talkshow in Utopia, nu deze er 100% aankomt vraagt ze Chipp om eindredacteur te worden. Het talkshow team zit vol enthousiaste ideeën en ze speculeren hoe ze het zo perfect mogelijk kunnen maken. We gaan een proefaflevering houden om beginnersfoutjes te kunnen verbeteren zegt Chipp. Billy stemt veelbelovend in en zo is er weer een nieuw idee tot stand gekomen in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 11:53

  Kijk de koningin zitten in haar troon heeft ze die gekocht of toegeeigend.Op een talkshow van haar zitten we niet te wachten.Als de maatschappij er zo uit zou zien als Billy zou ik er van walgen.

 2. joke gotte at 10:40

  ja ze heeft het weer voor mekaar ze loopt iedereen te slijmen net voor de verkiezingen ,in eens is Madilia haar vriendinnetje hoe valser kan je zijn .En nu Chipp aan de beurt die moest ze helemaal niet want die deed niks enkelt de twins helpen .Hoop dat ze veel publiek stemmen krijgt iedereen spuugt haar uit.Ik vindt haar echt iemand die over lijken gaat

 3. Else at 10:04

  Pfffff! Ik ben hier ook absoluut niet blij mee!

  Hoop op veelpublieksstemmen, dan weet zij tenminste daar hoe er door het publiek naar haar gekeken wordt. En dat zijn dan alleen nog maar de mensen die mogen en willen stemmen van het publiek.

 4. Kwant at 10:04

  Laat Billy maar gaan ze spoort niet hier door kan ze met haar nieuwe project flink op haar bek vallen en het kan me niet hard genoeg gaan dag Billy .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *