De winnaar van de mannelijkheidstest is bekend!

De winnaar van de mannelijkheidstest is bekend!

Gisteren hebben Cemal en Mehmet een mannelijkheidstest ondergaan. Een winnaar was nog niet echt bekend en Chipp bepaalde dat het gelijkstand zou zijn. Chipp had dit ook niet zien aankomen, hij moet nu een volgende opdracht voor de twee verzinnen zodat de wedstrijd beslist kan worden. Na een uur twijfelen heeft hij toch een opdracht voor de mannen. Jullie moeten zolang mogelijk aan deze touwen hangen, degene die het langst hangt wint laat hij hen weten. Cemal begint en hangt al snel in de touwen, om de vrouwen te imponeren bewijst hij zijn krachten door zichzelf op te trekken terwijl hij hangt. Hierdoor raakt hij snel uitgeput en wordt het na anderhalve minuut te zwaar. Hij eindigt met een tijd van 1 minuut en 32 seconden. Mehmet is vastberaden om te winnen en hangt daarom rustig aan de touwen, hij laat zich volledig hangen om zo min mogelijk kracht te gebruiken. De nieuweling wint gemakkelijk met een eindtijd van 1 minuut en 45 seconden, Mehmet krijgt hierna een applaus. De twee zijn sportief en sluiten de wedstrijd af met een knuffel, Mehmet mag zich de winnaar noemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *