Het vrouwenteam doet er alles aan om de kookwedstrijd 2.0 te winnen

Het vrouwenteam doet er alles aan om de kookwedstrijd 2.0 te winnen

De kookwedstrijd van 1 december komt voor sommige vrouwen te dichtbij, het vrouwelijk team begint afgelopen avond dan ook alvast aan de voorbereidingen. De dames verzamelen zich in de keuken, zodat ze alvast in de juiste sfeer zitten. We hebben chef-kok José in ons team, misschien heeft zei nog wel ideeën? begint Linda tegenover het team. José oppert vervolgens om een cheese cake te maken met haar speciale ingrediënten, de vrouwen reageren enthousiast en baseren hier hun 3 gangen menu op. Ook het mannenteam begint de kriebels nu te voelen. Toch lijkt het erop dat alleen Baldr en Cemal hun best doen om er wat van te maken. “Ik hoop dat de nieuwe inwoner een chefkok is”, zucht Baldr. De heren besluiten een all-in-one gerecht voor te bereiden en hiervoor ook ingrediënten te bestellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *