Johan bevind zich volgens Billy, Demi en Fay in een zwakke positie

Johan bevind zich volgens Billy, Demi en Fay in een zwakke positie

Billy, Demi en Fay besluiten afgelopen avond een onderonsje te houden in de kleedruimte, het valt hen op dat Johan zich anders gedraagt. Hij is zo positief en druk laat Billy zuchtend weten. Dit is overduidelijk niet hoe de dames Johan kennen. De tweeling heeft ook het gevoel dat Johan zich zo gedraagt door de aankomende stemronde. Wat later komt Romy bij het gesprek staan en vertelt dat ook Cemal merkt dat hij zich anders gedraagt. Hij doet alsof hij vrolijk is maar hij schijt in zijn broek voegt ze eraan toe. Ook denken de vrouwen dat Johan er mee zit dat Mehmet alle vrouwelijke aandacht krijgt. Dit is hij niet gewend, hij zit zo in een zwakke positie gaat Billy verder. De dames zijn blij dat Johan eindelijk een stapje terug heeft moeten zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *