Het is een spannende dag in Utopia door de laatste stemronde van het jaar!

Het is een spannende dag in Utopia door de laatste stemronde van het jaar!

Een nieuwe dag is weer begonnen en vandaag is het een extra spannende dag, vandaag staat de stemronde namelijk op het programma! Alle bewoners zijn dan ook vroeg wakker. José en René slapen sinds kort weer samen in het atelier en het lijkt weer helemaal goed te zijn tussen de twee. Daarom heeft José ook liever niet dat hij genomineerd wordt. Ik zou het erg vinden als jij op de bank kwam zegt ze liefkozend tegen René. René zelf kan maar moeilijk inschatten wat er precies gaat gebeuren. Romy en Billy praten verderop in de loods over hetzelfde onderwerp. Normaal is Romy op de dag van de stemming een beetje van slag maar vandaag lijkt het goed te gaan met haar. Hoewel ze blij zal zijn als het erop zit, maakt ze zich toch minder druk dan normaal. Het boeit me niet zoveel, ik heb ergere stemmingen gehad laat ze ietwat nonchalant aan Billy weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *