Maakt Chipp toch een kans om genomineerd te worden?!

Maakt Chipp toch een kans om genomineerd te worden?!

Madilia en José zijn op de vide aan het praten over de stemronde. José laat weten dat ze niet meer op Johan zal stemmen. Ze gaat er namelijk vanuit dat hij er al genoeg krijgt. En geeft haar stemmen liever aan iemand waar ze zich vaak aan ergert, Chipp. Hij is doet heel erg leuk rondom de stemmingen maar voor de rest van de tijd is hij hele tijd aan het zeiken over de financiën legt ze verder uit. Madilia vindt het niet erg wat ze hoort. Vorige keer is zij genomineerd doordat Chipp haar drie stemmen gaf. Maar de veranderde stemmen van José laten Madilia opnieuw nadenken over wat zij gaat doen. Dit is de ideale kans om Chipp terug te pakken. Karma is a bitch zegt Madilia met een ondeugende blik. Zal Madilia ook haar stemmen veranderen en op Chipp stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *