Fay denkt dat een paar mannelijke bewoners tactisch gaan stemmen

Fay denkt dat een paar mannelijke bewoners tactisch gaan stemmen

Bij de vorige stemronde was Fay van te voren volledig in paniek. Ze voelde aan alles dat zij genomineerd zou worden en had om zichzelf te redden tactisch gestemd. Dit keer lijkt ze wat rustiger en met Beau bespreekt ze dat ze maar van weinig bewoners weet op wie ze gaan stemmen. Volgens Beau hoeft Fay zich ook niet zo druk te maken en ze laat weten dat er waarschijnlijk niet tactisch gestemd gaat worden. Dit weet Fay toch niet zo zeker, volgens haar is er kans dat de mannen wel tactisch gaan stemmen. De twee kletsen nog even verder en het is duidelijk dat ze beiden nog twijfelen of ze vol op iemand gaan. Ze blijven de nominaties maar lastig vinden en kletsen nog even na over wat er kan gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *