Baldr is erg zenuwachtig voor de stemronde

Baldr is erg zenuwachtig voor de stemronde

Dit keer zijn er drie nieuwelingen bij de nominaties, Baldr, Senna en Mehmet. Alle drie hebben nog nooit een stemming meegemaakt en Baldr is dan ook erg zenuwachtig. Ik ben heel erg zenuwachtig. Ik heb er buikpijn van, al een week laat hij aan Billy weten. Billy probeert hem wat gerust te stellen. Iedereen moet er gaan staan en iedereen krijgt hetzelfde gevoel zegt ze tegen hem. Daarbij zijn de bewoners over vier dagen het allemaal weer vergeten, voegt ze eraan toe. Billy maakt zich in ieder geval geen zorgen. Ik denk niet dat ik naar huis ga, dat voel ik voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze nog lang niet klaar is met Utopia en ze niet het gevoel heeft dat ze op dit moment de zwakste schakel is die eruit zal worden gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *