Billy vindt het jammer dat ze niet kritisch kan zijn tegenover Johan

Billy vindt het jammer dat ze niet kritisch kan zijn tegenover Johan

Tijdens het centraal van vandaag hadden Johan en Billy een korte maar heftige discussie over het inhuren van danseressen voor Johan zijn feest. Volgens Billy is dit namelijk niet nodig, zeker niet omdat de BV 900 euro in de min staat. Johan kon haar kritiek niet zo goed hebben. Billy vertelt aan Madilia dat ze denkt dat dit komt door de slechte verhouding tussen haar en Johan. Als er persoonlijke dingen spelen dan mag ik ineens niet kritisch zijn legt ze verder uit. Dat stoort mij enorm want ik vind dat ze gewoon mijn mening zou mogen geven. Hij voelt zich aangevallen maar dat hoeft echt niet. Deze kritiek had ik bij ieder ander ook gegeven gaat ze verder. Madilia snapt goed wat Billy bedoelt en vond het ook niet nodig dat Johan zo heftig reageerde. Je verdient zo’n reactie niet benadrukt ze. Jij stelde gewoon een vraag en gaf je mening. Dat was goed bedoeld gaat ze verder. Billy is blij met Madilia haar steun. Het was echt niet persoonlijk. Want persoonlijk ben ik zelfs trots dat het evenement zo goed loopt laat ze aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 14:50

    Oei dat is wel apart, van een vrouw die zelf geen kritiek duld. Gelukkig dat Madilia haar begrijpt hoor, want anders begrijpt niemand haar meer en dat zou heel erg zijn voor die lieve en altijd begripvolle Billy…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *