Chipp is René helemaal zat en wil hem drie stemmen geven

Chipp is René helemaal zat en wil hem drie stemmen geven

Nadat Chipp zijn frustratie over René bij Billy heeft geuit gaat hij op zoek naar een ander luisterend oor. Als hij Linda ziet doet hij wederom zijn beklag. Ook Linda begrijpt niet hoe het precies zit met René zijn geld. Daarnaast vindt ze dat hij niet eerlijk handelt. Zo gaf hij in het centraal aan dat hij Wim nog moet mailen voor spullen die hij nodig heeft voor de bouw van zijn b&b. Dat heeft hij allang gedaan, met de prijs erbij gaat Linda verder. Het gesprek met Linda lijkt bij Chipp zijn wantrouwen en irritatie alleen maar aan te wakkeren. Drie op hem roept hij boos, doelend op de naderende stemronde…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *