Chipp uit zijn frustraties over René en José

Chipp uit zijn frustraties over René en José

Dat Chipp en René het niet met elkaar kunnen vinden is inmiddels wel duidelijk. De twee zijn het vaak niet met elkaar eens, zoals nu ook het geval is. In het centraal van vandaag werd duidelijk dat René nog altijd bezig is met het bouwen van een b&b waar hij en José in kunnen slapen. Omdat er met een b&b geld wordt verdiend, wordt hier vanuit de bv in geïnvesteerd. Volgens Chipp een slimme manier om een gratis of goedkoop eigen huisje te krijgen. Volgens René is dat niet de achterliggende gedachte en de twee belandden tijdens het centraal is een discussie. Chipp vindt dat er niet te veel b&b’s moeten komen. René vindt op zijn beurt juist dat hij recht heeft op zijn eigen b&b. Hij werd bijgestaan door José, iets wat Chipp alleen maar bozer maakt. Ze loopt echt als een kip zonder kop achter hem aan vervolgd hij gefrustreerd. Daar ben ik het wel mee eens antwoordt Billy. De twee praten nog even na over de discussie tijdens het centraal. Daarnaast komt ook het geld van René ter sprake. Ik weet niet hoe hij aan die 150 euro komt merkt Chipp op. Ook Billy heeft haar vraagtekens bij het reilen en zeilen van de voormalig boekhouder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *