Johan is erg gefrustreerd na het centraal

Johan is erg gefrustreerd na het centraal

Na het centraal van vandaag bespreekt Johan zijn gevoel met René. Het is hem opgevallen dat de bewoners tijdens het centraal weinig enthousiast waren. Kijk, het maakt mij niet uit. Maar als iedereen de hele tijd zegt dat hij er geen zin meer in heeft dan doen we toch geen centraal meer zegt hij tegen de René. Als de twee naar buiten lopen gaat het gesprek verder. Ook het gedoe rondom het bouwen van een b&b zit Johan dwars. René sluit zich daarbij aan. Een paar maanden geleden opperde ik het idee en nu willen ze niet dat ik er zelf een maak vervolgd hij gefrustreerd. Volgens Johan zit het hem in een stukje mentaliteit. Iedereen loopt maar te klagen zucht hij. Maar er moeten gewoon dingen voor elkaar gekregen worden besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *