Het centraal van 20 november

Het centraal van 20 november

Een nieuwe dag is aangebroken en de bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste besproken punten van 20 november terug.

Linda opent het centraal met de financiën. Ze vertelt dat ze op dit moment nog druk bezig zijn alles op orde te krijgen. Mehmet vult haar aan door te zeggen dat ze op dit moment 900 euro in de min staan. Op deze manier kunnen we niet eens kerst vieren merkt Billy op. Baldr probeert haar gerust te stellen door uit te leggen dat het negatieve saldo wel met aftrek van het zakgeld is. We moeten het niet mooier maken dan het is. We staan gewoon min 900 euro reageert Billy.

Cemal vertelt daarna vol enthousiasme over de eerstvolgende Utopia markt. En zegt de groep dat de kaartverkoop sinds gisteren erg hard gaat. Het wordt een prachtig winter wonderland vult Billy aan waarna ze vertelt wat er allemaal te doen zal zijn. Ook de andere evenementen worden uitgebreid besproken. Op 1 december zal de kookwedstrijd 2.0 plaatsvinden. Een kookwedstrijd waarbij er wederom twee teams tegen elkaar zullen strijden. Chipp vertelt aan de bewoners hoe het ervoor staat met de offerte. Het veelbesproken evenement van Johan verkoopt ook erg goed. Enthousiast vertelt Johab wat hij allemaal van plan is. Ik ga uitverkopen zegt hij, doelend op de kaartverkoop. Als Billy hem vervolgens vraag waarom hij gogo danseressen wil uitnodigen verandert de sfeer. Volgens Billy is dit niet nodig omdat zijn evenement al goed loopt. Johan vindt op zijn beurt dat het zijn evenement is en dat hij zelf mag bepalen hoe hij dit invult. Maar je wil dus geen winst maken vraagt de blondine sarcastisch. Johan antwoordt dat hij wel winst wil maken en dat dit hem ook gaat lukken. De twee praten al gauw door elkaar heen en maken verwijten heen en weer. Ik heb hier zo geen zin in roept Romy als de discussie steeds meer uit de hand lijkt te lopen. Ik ook niet snauwt Billy. Na nog een paar opmerkingen heen en weer gaat het centraal verder.

Cemal vraagt of er iemand is die zich hard wil maken voor de merchandise. Hij merkt op dat er voorheen op evenementen veel merchandise werd verkocht. Als voorbeeld noemt hij de onderzetters. Hier moeten we ons weer meer op focussen benadrukt hij. René neemt het woord over als het gaat over de bouwprojecten. Hij is druk bezig met het verblijf van hem en José. En vertelt de groep dat hij nog een aantal spullen nodig heeft. De rest heb ik hergebruikt voegt hij eraan toe. Billy wil op haar beurt duidelijkheid over de bouw. Ik dacht dat de b&b van de baan was zegt ze doelend op het feit dat José de caravan heeft kunnen kopen. René legt uit dat dit niet het geval is. Wij willen nog steeds een b&b. Billy begrijpt het maar vindt dat niet iedereen een b&b moet beginnen. Dan heeft het geen zin meer. We krijgen een overkill reageert Romy. Als laatst zijn er ook nog een aantal gemaakte afspraken besproken. Volgens Chipp houden ze zich vaak niet aan de afspraken die in het centraal worden gemaakt. We zeggen het om te zeggen laat Fay weten. Dit gezegd hebbende gaat de groep vredig uit elkaar. Het centraal zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *