Romy, Beau en Demi proberen dichterbij hun innerlijke kunstenaar naar boven te halen

Romy, Beau en Demi proberen dichterbij hun innerlijke kunstenaar naar boven te halen

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Na de kookquiz nemen de bewoners even tijd voor zichzelf. José, Madilia, Billy en Mehmet kletsen met elkaar over hun plannen na Utopia. Zoals een mogelijke studie of iets ondernemen. Ook praten ze over de invloed dat Utopia heeft op het leven van de bewoners. Zo vinden ze dat er behoorlijk wat bewoners zijn geweest die hun kijk op bepaalde onderwerpen hebben bijgesteld. Cemal en Senna hebben zich ondertussen teruggetrokken in de hottub. De mannen hebben het over de naderende stemronde en hoe zij denken dat de andere bewoners hun stemmen gaan verdelen. Romy, Beau en Demi proberen dichterbij hun innerlijke kunstenaar te komen en schilderen er daarom op los. De twee praten over de mogelijke date van Demi en de avond die Beau heeft doorgebracht met Johan. Ze zijn het erover eens dat je elkaar toch op een andere manier leert kennen wanneer je tijd met z’n tweeën doorbrengt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *