Billy en Chipp organiseren een kookquiz

Billy en Chipp organiseren een kookquiz

Aangezien Billy en Chipp de kookwedstrijd 2.0 hebben geïntroduceerd hadden de twee iets leuks bedacht afgelopen avond. Sinds de laatste kookstrijd zijn er een paar nieuwe bewoners in Utopia gekomen en voor hen zal het dus allemaal nieuw zijn. Om te kijken of ze mee kunnen draaien en om al wat aan de teambuilding te werken, hebben Billy en Chipp een kook-quiz bedacht voor de bewoners. De gehele groep verzameld zich dan ook op de banken. Terwijl Billy en Chipp de quiz leiden vanaf het bokaal, staan de vragen op de beamer geprojecteerd. Ondanks de strijd hangt er een gezellige sfeer in de loods. Uiteindelijk verslaan de mannen het vrouwenteam door meer vragen juist te beantwoorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *