Madilia en Linda irriteren zich aan het kinderachtige gedrag van een aantal mannen

Madilia en Linda irriteren zich aan het kinderachtige gedrag van een aantal mannen

Terwijl een aantal mannen op de bank mannenpraat houden, staan Linda en Madilia een bord eten op te scheppen. De twee zijn niet te spreken over het kinderachtige gesprek van de mannen. Wat een vragen zegt Linda tegen Madilia. Ik ga echt geen antwoord geven gaat ze verder. Beide dames vinden de vragen ronduit triest. Als jij wil horen wie er allemaal in je vagina willen, be my guest vervolgd Linda duidelijk geïrriteerd. Madilia heeft er op haar beurt maar één woord voor, goedkoop. De dames bemoeien zich er verder niet mee en richten zich op het eten van hun zelfgemaakte hamburgers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *