Beau lijkt er populair te zijn onder de mannelijke bewoners van Utopia

Beau lijkt er populair te zijn onder de mannelijke bewoners van Utopia

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen in Utopia. Senna, Baldr, Johan, Mehmet en René raken aan de praat over de vrouwelijke bewoners. Het is typische mannenpraat wat vooral gaat over lust en seks. Dan komen de mannen op een nieuwe vraag welke dames staan in hun top drie qua lust? De mannen laten om de beurt aan elkaar weten met wie zij als eerst, tweede en derde het bed zouden delen. Beau is de absolute winnares en komt in alle vijf de top drieën voor.Dan besluiten de mannen de vrouwen erbij te roepen. Beau laat weten dat er maar één persoon in haar top drie stond maar dat diegene Utopia al heeft verlaten. Wel moet ze toegeven dat haar meeste ex vriendjes op Cemal lijken. Aan Demi en Romy wordt vervolgens gevraagd welke mannen zij het aantrekkelijkst vinden in Utopia maar helaas willen beide dames geen antwoord geven op deze vraag. Dat mag de pret niet drukken, want de mannen praten en lachen vrolijk verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *